Gaski

Kilt.dk

Gaski


Gaski = Land

Fødselsdato: 22 maj 1994Gáski fra Kærvang ejes af Astrid og står opstallet på adressen.


Gáski er Astrids hjertebarn. Han er aldrig kommet på salgslisten da han blever ved med at komme med nye udfordringer som Astrid ikke kan lægge fra sig. Trods det har det været en lang og hård kamp og skadestuen har været besøgt et par gange.


Gáski er født på Skolevej (et par km fra Kærvang) hvor Kirsten Bennike avlevede ham på Glóa fra Kærvang som vi havde solgt til hendes søn Esben et par år forinden. Blot 2 år gammel køber vi ham, da Kirsten ikke kunne have ham stående. Han kommer til flokken med et afstumpet socialt kenskab da han kun havde gået med sin mor. Det blev en brat opvågning at skulle indfinde sig i flok mentaliteten og da Astrid begyndte at tilride ham som 4 årig var det hest uden gejst hun mødte. Så efter årvis af træning, mange timer i sadlen og en stor potion tålmodighed er Gáski efterhånden blevet noget af en guldklump.


Gáski er 4 gænger med 4 meget adskilte gangarter. Han har en dejlig vijle og selvstændighed der gør at han han rides alene og bruges derfor meget som førerhest på guidede turer. Han er lidt af en vandhest og elsker at tage en svømmetur enten i vesterhavet eller i Store Øksø. Han går nemt som håndhest og også med håndhest ved hans side. Han er et bæst at fange på folden men når han først er fanget er han som et lille trofast lam der følger en hvor man går. Han er 100 % trailer vant og stort set trafiksikker. Meget brumende maskiner der kommer bagfra som han ikke kan se er lidt farligt. Ellers går han gennem ild og vand.


Han har deltaget i sit første stævne i 2007.

Klaus Kilt © 2014  - Privacy Policy - Terms of Use